Latest News

Όταν ο Δημήτρης συνάντησε τον Γιάννη!

Όταν ο Δημήτρης συνάντησε τον Γιάννη!

Οι δυο συμπαίκτες στο Προμηθέα Γιάννης Ντιμπ και Δημήτρης Κατιάκος ανακρίνουν ο ένας τον άλλον και βγάζουν στο φως άγνωστες πτυχές της ομάδας του Προμηθέα!

Δημήτρης Κατιάκος

Ο εκρηχτικός ψηλός του Προμηθέα Δημήτρης Κατιάκος απαντά στις ερωτήσεις του συμπαίκτη του Γιάννη Ντιμπ!

Πες μας με δυο λόγια τα συναισθήματά σου για την πορεία της ομάδας;  “Καταρχήν θέλω να πω ότι είμαστε άξια στην Α2 και ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Το πιστεύαμε από νωρις, παρόλο που είχαμε κάνει δυο ήττες και είχαμε βρεθει 2 βαθμούς πίσω από τους Μαχήτες, ίσως για αυτό είμαστε στενοχωρημένοι μέσα στα αποδυτήρια αν θυμάσαι καλά.  Αυτό που θέλω να πω και το έχω μέσα μου 2 χρόνια και θα γίνω λίγο γραφικός, είναι ότι πρόπερσι ο ίδιος κόουτς με είχε επιλέξει σε μια ομάδα, από την οποία φύγαμε και μας χαρακτηρίσανε αποτυχημένους και άχρηστους. Νομίζω ότι η πορεία του κόουτς αυτά τα 2 χρόνια και η δική μου, και τον ευχαριστώ πολύ που τον εμπιστεύτηκε, αποδεικνύει κάποια πράγματα, αυτό δεν θέλω να πώ κάτι παραπάνω.”  

Ποια ήταν η προετοιμασία τηυς ομάδας για το ματς με το Πευκοχώγρι ψυχικά και αγωνιστικά; “Παίζαμε με μια ομάδα που είχε ένα ρεκόρ 9-1, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και μάλιστα είχε περάσει μέσα από τα Πεύκα εύκολα. Εμείς όλη την εβδομάδα κάναμε συγκεκριμένη προπόνηση, χωρίς πολύ ένταση για να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα και νομίζω ότι είμαστε όλοι τέτοιοι πάικτες που περιμέναμε από την προηγούμενη Κυριακή πως θα προετοιμαστούμε για αυτό το ματς. Εγώ προσωπικά ξύπναγα με το ματς αυτό στο μυαλό μου, έλεγα πότε θα παίξουμε, πότε θα έρθει και ήμουν πολύ έτοιμος για αυτό.”

Θέλεις να αφιερώσεις κάπου την άνοδο αυτή; “Πρώτα από όλα θέλω να την αφιερώσω στην γυναίκα μου που ανέχτηκε και με άφησε όλο αυτό τον χρόνο να είμαι μακριά της και να κάνω αυτό που αγαπάω και γουστάρ, στην οικογένειά μου και τα αδέρφια μου, στην μαμά που γιορτάζει και πάνω από όλα στοκ κόσμο, που όχι μόνο ήταν εδώ, περισσότερο σε αυτούς που μας ακολουθούσαν στην άγωνη γραμμή φέτος τον βόρειο όμιλο.”

Γιάννης Ντιμπ

Ποιος ηταν ο μεγαλύτερος χαβαλές των αποδυτηρίων;  Θα πω ότι ήταν ο Δημήτρης ο Κατιάκος, ο οποίος ήταν η σιγανοπαπαδιά, δηλαδή από αυτόν ξεκινούσαν όλα και μετά εξαφανιζόταν.

Το παρατσούκλι μαϊντανός από που βγήκε; “Πιστεύω διότι του αρέσει πολύ να δίνει συνεντεύξεις κι ο νονός ήταν Πέττας.”

Από την 1η στιγμή που φτιάχτηκε αυτή η ομάδα ποια ήταν τα όνειρά σου; “Θυμάμαι 2 χρόνια πριν που είχαμε έρθει σε αυτό το γήπεδο ήμασταν μια ομάδα η οποία αποτελούταν η μισή από επαγγελματίες και η μισή από τα παιδιά που είχαν ανεβάσει από το τοπικό στην Γ Εθνική για να μην τους ξεχνάμε κι αυτόυς. Ήξερα ότι ήρθα σε μια υγιή ομάδα, με ένα προπονητή ο οποίος με πίστεψε και είχαμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν και τον ευχαριστώ πάρα πολύ που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να ζήσω αυτές τις στιγμές με τις 2 συνεχόμενες ανόδους με αυτή την ομάδα. Δεν είχαμε τεράστιους στόχους, μονάχα να είμαστε καλά και υγιείς, να περνάμε ωραία και στην πορεία αυτή ομάδα από ένα μπουμπούκι έγινε ένα λουλούδι, εντός και εκτός γηπέδων.

Ισχύει ότι μετά από κάποια στιγμή χαιρόσασταν που πηγαίνατε στο Βορρά για τα κοντοσούβλια στο Μέτσοβο; “Η αλήθεια είναι ότι η 1η μας ερώτηση ήταν που θα κάτσουμε, που θα φάμε και τι θα φάμε. Η διοίκηση κάποιες φορές ξεχνούσε να βάλει τα κοντοσούβλια στην μέση, αλλά είναι κύριοι γιατί ήταν τόσο απασχολημένοι για να είμαστε εμείς εντάξει που ξεχνούσαν κάποιες μικρές λεπτομέριες, τις οποίες εμείς θυμόμασταν όμως. Ήταν ένα από τα μυστικά της ανόδου, γιατί πηγαίναμε στα παιχνίδια και ήμασταν πραγματικά δυνατοι έχοντας πάρει όλες τις θρεπτικές αξίες από τα κοντοσούβλια και ευχαριστούμε για τον πρόεδροκαι τον προπονητή, γιατί ήταν και αυτού η επιλογή. 

Ισχύει ότι ο προπονητής σου γνώρισε όλες τις ψησταριές της Ελλάδος; “Νομίζω έκανε ένα διάλειμμα στην νηστία, αλλά με άξιο συμπαραστάτη τον Λουκά τον Λεονάρδο, όταν δεν ήταν η περίοδος της νηστίας, πιστεύω ότι γνωρίσανε κόσμο, μαγαζιά, όλα τα τοπικά εδέσματα από κρεατικά και γλυκά ειδικά στην περιοχή της Ξάνθης και της Κομοτηνής.

Πία οιος είναι ο μεγαλύτερος χαβαλές των αποδυτηρίων

Related posts