Latest News

Μικτή Ζώνη από Παγκράτι-Αρκαδικός

Μικτή Ζώνη από Παγκράτι-Αρκαδικός

Μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Μετς με αντίπαλο το Παγκράτι ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την νίκη της ομάδας του, για το επόμενο παιχνίδι με το Ψυχικό στην Τρίπολη, αλλά και τον τραυματισμό του Πέτρου Νοέα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης έχουν ως εξής:

Για το παιχνίδι με το Παγκράτι «Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά και στην πορεία του πρώτου ημιχρόνου ίσως κάπου να χαλαρώσαμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά βγήκαν πολύ συγκεντρωμένα ειδικά στο κομμάτι της άμυνας.

Δεν είναι τυχαίο ότι κρατήσαμε την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος σε χαμηλό σκορ. Από ένα σημείο και μετά πήραμε την διαφορά στο σκορ, έχουμε τα κατάλληλα παιδιά για να το διαχειριστούμε και τέλος καλό, όλα καλά και πλέον κοιτάζουμε το επόμενο ματς. Συγχαρητήρια σε όλους».

Για τον Πέτρο Νοέα και τον τραυματισμό του «Πέρα από την σημαντική νίκη ένα κομμάτι που μας απασχολεί πάρα πολύ είναι ο τραυματισμός του Νοέα, όπως φυσικά και ο οποιοσδήποτε τραυματισμός κάποιου παίκτη μας. Στην περίπτωση του Πέτρου περιμένουμε τα νέα και θα δούμε μέσα στην εβδομάδα πως θα πάει. Πιστεύω πως δεν είναι κάτι σοβαρό και θα επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις».

Για την ήττα του Ψυχικού και τον επόμενο μεταξύ τους αγώνα «Το έχουμε πει πολλές φορές και το έχουμε τονίσει από την στιγμή που ανεβήκαμε στην 2η θέση, δεν μας απασχολούν και δεν κοιτάζουμε τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων.

Ξέραμε ότι εμείς θέλουμε μόνο νίκες και πλέον με νίκη το Σάββατο κόντρα στο Ψυχικό θα έχουμε πραγματοποιήσει τον στόχο μας. Οπότε αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε υγιής και γεροί όλοι από το ξεκίνημα της εβδομάδας για να δουλέψουμε το επόμενο παιχνίδι».

Τι μήνυμα στέλνει στον κόσμο για το παιχνίδι με το Ψυχικό «Νομίζω ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι είμαστε οι τελευταίοι που θα πρέπει να πούμε κάτι στον κόσμο. Θα επαναλάβω αυτό που λέμε κάθε φορά. Μας δίνουν τεράστια ώθηση και τεράστια στήριξη. Με την δική τους συμβολή και την δική τους βοήθεια έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο.

Το Σάββατο τους χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ και να ξέρει ο κόσμος ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που χρειάζεται υπομονή και θα πρέπει να το παλέψουμε και εμείς, αλλά και ο κόσμος φάση-φάση όλο το παιχνίδι μέχρι να φτάσουμε στο τελικό και επιθυμητό αποτέλεσμα».

Καρύδας: «Τελικός με το Ψυχικό»

Ο πλέυ-μέηκερ του Αρκαδικού Σάκης Καρύδας μίλησε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Μετς για την σπουδαία νίκη επί του Παγκρατίου, αλλά και για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στο Ψυχικό χαρακτηρίζοντας ως τελικό.

Ο Σερραίος παίκτης του Αρκαδικού απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει της κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στην νίκη κόντρα στο Ψυχικό και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Α1.

Ο Καρύδας δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον τραυματισμό του Νοέα, όπου ευχήθηκε να είναι  καλά ο συμπαίκτης του και να επιστρέψει γρήγορα βοηθώντας την ομάδα στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι που ακολουθεί. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάκης Καρύδας έχουν ως εξής:  

Για την νίκη επί του Παγκρατίου και για το παιχνίδι με το Ψυχικό: «Ήρθαμε σήμερα να παίξουμε ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε πολύ καλά στοιχεία, πήραμε μία διαφορά, την κρατήσαμε ως το τέλος και τώρα για εμάς ακολουθεί άλλο ένα ματς με το Ψυχικό που είναι τελικός, καθώς κερδίζοντας αυτό το παιχνίδι η ομάδα θα βρίσκεται στην Α1. Από Δευτέρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε όλοι γι’ αυτό τον δύσκολο αγώνα και να πανηγυρίσουμε στο τέλος την άνοδο στην Α1».

 Αν το κλειστό του ΔΑΚ Τρίπολης θα φτάσει για να χωρέσει όλο τον κόσμο: «Πιστεύω πως ναι. Νομίζω ότι και από την αρχή της χρονιάς και στα τελευταία ματς ο κόσμος ότι στέκεται πάρα πολύ στην ομάδα και θεωρώ πως το επόμενο Σάββατο θα γίνεται το αδιαχώρητο.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί σε κάθε παιχνίδι μας βοηθάνε πάρα πολύ και νομίζω πως το ίδιο θα κάνουν και το άλλο Σάββατο. Τους καλώ λοιπόν όλους για να γιορτάσουμε μαζί την άνοδο στην Α1».

Αν τους επηρέασε ο τραυματισμός του Νοέα: «Η αλήθεια είναι ότι εμείς είμαστε μία ομάδα  που μπορεί  να έχουμε κάποια μικροπροβλήματα και μέσα στην εβδομάδα, όμως είμαστε η ομάδα και θα το πω έτσι λαϊκά που δεν κλαιγόμαστε.

Είχαμε όλοι τα προβλήματα μας και μην βλέπετε που δεν τα λέμε, κάποιος έχει την μέση του, κάποιος άλλος έχει το πόδι του, όμως τα αντιμετωπίζουμε όλα μέσα από τις προπονήσεις και προσπαθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια του Σαββάτου. Μας προέκυψε και το πρόβλημα με τον Πέτρο και πιστεύω να είναι καλά, γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και να γυρίσει γρήγορα έτσι ώστε να μας βοηθήσει στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε με το Ψυχικό».

Ο αρχηγός του Αρκαδικού Γιώργος Κοψαύτης αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού και την μεγάλη νίκη στο Παγκράτι τόνισε πως η ομάδα του ήταν έτσι ακριβώς όπως έπρεπε για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και πως πλέον η προσοχή στρέφεται για τον αγώνα που ακολουθεί με το Ψυχικό, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως σε αυτό το παιχνίδι κερδίζεις και ανεβαίνεις στην Α1 κατηγορία.

Ο Αστρινός φόργορντ του Αρκαδικού έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του Αρκαδικού για γεμάτο κλειστό γυμναστήριο στον αγώνα με το Ψυχικό, έτσι ώστε ο κόσμος να δώσει ώθηση στην ομάδα του να πάρει την νίκη και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την άνοδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Κοψαύτης

Για τη νίκη στο Παγκράτι και τον αγώνα που ακολουθεί με το Ψυχικό: «Έπρεπε να παίξουμε αυτό το ματς στο 100% γιατί ήταν τελικός για εμάς και γιατί πρώτα είχαμε το Παγκράτι και μετά το Ψυχικό. Ήμασταν όπως θέλαμε να είμαστε, συγκεντρωμένοι στο απόλυτο, κάναμε αυτό που μας είπε ο προπονητής μας και βγήκαν αυτά που θέλαμε στο γήπεδο και στο τέλος πήγαν όλα καλά.

Τώρα με το Ψυχικό κερδίζεις και ανεβαίνεις Α1. Πρέπει να είμαστε όλοι στην εβδομάδα που έρχεται πρώτα απ’ όλα υγιής, να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα του Σαββάτου».

Τι μήνυμα στέλνει στον κόσμο του Αρκαδικού: «Ο κόσμος του Αρκαδικού όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος έχει στηρίξει αυτή την προσπάθεια, αλλά νομίζω πως αυτό το ματς με το Ψυχικό είναι κάτι το ξεχωριστό για όλους.

Θα πρέπει να είναι όλοι στο γήπεδο, τους θέλουμε κοντά μας για να μας δώσουν την απαιτούμενη ώθηση που θα χρειαστούμε για να κερδίσουμε αυτό το ματς και πιστεύω να τους ανταμείψουμε για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο».

Τζόρτζεβιτς: «Σκεφτόμαστε μόνο το Ψυχικό»

Ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς μίλησε στους εκπροσώπους των Αρκαδικών ΜΜΕ που βρέθηκαν στο Κλειστό του Μετς για τη νίκη επί του Παγκρατίου, τονίζοντας πώς ήδη, στο λεωφορείο της επιστροφής, όλοι σκέφτονται τον αγώνα με το Ψυχικό, διότι γνωρίζουν πώς με νίκη, ο Αρκαδικός ανεβαίνει στην Α1 κατηγορία.

Ο 26χρονος Σέρβος σέντερ του Αρκαδικού ήταν ο πρώτος σκόρερ του Αρκαδικού στο Μετς, σημειώνοντας 20 πόντους (2/4 βολές, 9/12 σουτ δύο πόντων), ενώ παράλληλα κέρδισε 11 ριμπάουντ, έχοντας ακόμα μία ασίστ και ένα κλέψιμο, συγκεντρώνοντας παράλληλα τον υψηλότερο δείκτη αξιολόγησης (0. 928).

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Σέρβος σέντερ του Αρκαδικού έχουν ως εξής: «Μπήκαμε στο γήπεδο αρκετά συγκεντρωμένοι ώστε να σταματήσουμε την ομάδα του Παγκρατίου, η οποία τρέχει με αιφνιδιασμούς στο μισό γήπεδο. Αυτό ήταν που έπρεπε ακριβώς να σταματήσουμε. Νομίζω ότι παίξαμε καλά και πήραμε εύκολα τη νίκη. 

Φυσικά μας επηρέασε ο τραυματισμός του Πέτρου Νοέα. Χρειαζόμασταν δύο παίκτες κοντά στην ρακέτα, επειδή ο Πέτρος (σ.σ: Νοέας) ξεκινάει στην βασική πεντάδα σε αυτή την θέση. Νομίζω ότι ο Καλλινικίδης και οι υπόλοιποι συμπαίκτες κάλυψαν το κενό του Νοέα στις δύο επόμενες περιόδους.

Νομίζω ότι τώρα που επιστρέφουμε με το λεωφορείο, ότι το μόνο ματς που έχουμε να σκεφτούμε είναι το επόμενο με το Ψυχικό και χρειαζόμαστε  τη νίκη προκειμένου να γιορτάσουμε την άνοδο στην Α1. Είναι πολύ μεγάλο το ματς με το Ψυχικό. Η νίκη θα είναι τεράστιας σημασίας, αλλά δεν θα σημαίνει τίποτα, αν δεν κερδίσουμε. Έχουμε ένα ακόμα ματς, το οποίο θα είναι το παιχνίδι της χρονιάς, εάν θέλουμε να σημειώσουμε κάποια επιτυχία. Νομίζω είναι τελικός.

Δεν έχω να πω τίποτα στον κόσμο του Αρκαδικού για το ματς με το Ψυχικό. Πραγματικά δεν έχω να πω τίποτα. Θέλω μόνο ο κόσμος της Τρίπολης να αντιληφθεί τι σημαίνει η αναμέτρηση με το Ψυχικό.  Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε από τώρα για την ερχόμενη αναμέτρηση με το Ψυχικό»

Related posts