Latest News

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 1o Camp μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 1o Camp μπάσκετ της Νίκης Βόλου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Πολιτιστικό Άλσος της Νέας Ιωνίας το 1o camp μπάσκετ της Νίκης Βόλου που διεξήχθη το τριήμερο 19-21 Ιουνίου. Δεκάδες παιδιά, αγόρια και κορίτσια, συμμετείχαν σε αυτό, διασκέδασαν, ήρθαν σε επαφή με το μπάσκετ και έμαθαν τα μυστικά του από εξειδικευμένους προπονητές.

Την Παρασκευή 19/6 έγινε η έναρξη του camp, οι χαιρετισμοί και ο διαχωρισμός των παιδιών. Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας περιλάμβανε μεταξύ άλλων, προπόνηση στο σουτ και ομιλία του μέλους της ΚΕΔ ΕΟΚ, Κώστα Κορομηλά σχετικά με τους κανονισμούς.

Το πρωί του Σαββάτου, έγινε η ομιλία του γνωστού προπονητή Κώστα Κουρκούμπα και στη συνέχεια επίδειξη ασκήσεων ball handling με τη βοήθεια του πρώην καλαθοσφαιριστή της Νίκης Βόλου και νυν της ΑΕΛ, Θανάση Κουτίνα. Στη συνέχεια, η διαιτολόγος Άρτεμις Μυτάκου μίλησε στους λιλιπούτειους φίλους μας, σχετικά με την σωστή διατροφή ενός αθλητή, ενώ αμέσως μετά, ο γνωστός επιτυχημένος Λαρισαίος προπονητής, Γιάννης Τζήμας συστήθηκε στα παιδιά εκτός και εντός των τεσσάρων γραμμών, με μία πολύ όμορφη ομιλία, σχετικά με το τι σημαίνει Νίκη Βόλου για το ελληνικό μπάσκετ και με προπόνηση στους μεγαλύτερους ηλικιακά συμμετέχοντες του camp.
Το απόγευμα είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε αντιπροσωπεία της ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία απαρτιζόταν από τους αντιπρόεδρο Σταύρο Δουβή και τον υπεύθυνο ακαδημιών Νικόλαο Αποστολίδη, που μίλησαν στα παιδιά, σχετικά με το μπάσκετ και στη συνέχεια παρακολούθησαν όλη την εξέλιξη των προπονήσεων. Παράλληλα, βραβεύτηκε το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Θεσσαλίας και το τμήμα καλαθοσφαίρισης των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου για την άνοδό τους από την Α2 στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Η πολύ επιτυχημένη δεύτερη ημέρα του camp έκλεισε με την ομιλία δύο σπουδαίων ντόπιων ιατρών, του Μιχάλη Μεϊκόπουλου και του Στέργιου Καρακάνα, σχετικά με την αποφυγή των καταχρήσεων και την σημασία του αθλητισμού στην υγεία μας.

Την τρίτη και τελευταία ημέρα του camp, οι νεαροί μας συμμετέχοντες προπονήθηκαν από τους προπονητές του συλλόγου, ενώ στο τέλος τα παιδιά συμμετείχαν σε αγώνες “Hotshots” και 3-on-3, με τους νικητές να βραβεύονται από τον γνωστό διεθνή Έλληνα διαιτητή, κ. Χάρη Καρακατσούνη. Στο τέλος, πήρε το λόγο ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, κ. Μπάμπης Τουτουντζόγλου, που ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς για τη συμμετοχή τους, ανανεώνοντας το μπασκετικό αυτό ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι. Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές πήραν αναμνηστικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους στο camp και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί στις κερκίδες του Πολιτιστικού Άλσους, επισφραγίζοντας με τα χαμογελαστά τους πρόσωπα την επιτυχία της διοργάνωσης.

Από τη μεριά μας, ως Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν, προκειμένου να οργανωθεί όλο αυτό το πολύ σημαντικό εγχείρημα και δεσμευόμαστε πως τέτοιου είδους ενέργειες θα αποτελούν το «σημείο κατατεθέν» στη νέα μας προσπάθεια, δίνοντας προτεραιότητα στο μέλλον.

Τέλος, ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά τους χορηγούς του 1ου Basketball camp της Νίκης Βόλου:
– WoodArt, Χρήστος Μπασματζής
– Ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων Τουτουτζόγλου
– Ζαχαροπλαστείο “Βενετία”
– Ζούπης, είδη αλιείας
– Aρτ cafe, Ελικοδρόμιο Πάρκο
– Κρεοπωλείο ”Η Νίκη”
– “Μαρμάρου Τέχνη”, Χαράλαμπος Τουτουντζόγλου
– Μπακαλόγατος
– Paraskevas, Service-Βελτιώσεις-Υγραεριοκίνηση-Εγκατ. Φυσικού Αερίου
– Ποδηλάτισσα Cafe
– REEF Beverages & more
– Χρωμοδιακοσμητική, Υιοί Χρήστου Καζιλάρη
– Μάρκετ Ήλιος, Αργύρης Κασαπλέρης
– ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ
– Σβόλος Δημιουργική Κουζίνα

– Σ. Μεντεκίδης Α.Ε., Δημήτρης Μεντεκίδης

– Magnesiasports.gr – Χορηγός επικοινωνίας

Related posts