Latest News

Η Παρουσίαση των Διαρκείας του Αρκαδικού!

Η Παρουσίαση των Διαρκείας του Αρκαδικού!

Με το σύνθημα «Πάρε θέση στο όνειρο» ο Αρκαδικός παρουσίασε σε αίθουσα του «Tripolis City Hotel» τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, τα οποία κοστολογούνται στις τιμές των 140, 180, 350 ευρώ, ενώ για τα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου θα υπάρχει η τιμή των 20 ευρώ και θα υπάρχουν ακόμα οικογενειακές προσφορές.

Στο πάνελ της παρουσίασης ήταν οι Μιχάλης Σμυρνιώτης (πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ), Χάρης Μιαούλης (παράγοντας της ομάδας) και Γιάννης Καστρίτης (προπονητής της ομάδας), με τους δύο πρώτους να αναφέρονται στο σκεπτικό με το οποίο αποφάσισε την φετινή σεζόν να διαθέσει ο Αρκαδικός τα εισιτήρια διαρκείας και τον τρίτο να αναφέρεται σε αγωνιστικά θέματα.

Ο Μιχάλης Σμυρνιώτης αναφέρθηκε στην ιστορική συμμετοχή του Αρκαδικού στην Α1 κατηγορία, έκανε αναφορά στην κρίση και τα προβλήματα που υπάρχουν στην κοινωνία τονίζοντας πώς και η επόμενη σαιζόν θα είναι δύσκολη οικονομικά και αφού πρώτα ευχαρίστησε τον κόσμο για την μέχρι σήμερα συμπαράστασή τους ζήτησε και φέτος να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους στην ομάδα.
Ακόμα, ο πρόεδρος της Επιτροπής μπάσκετ του Αρκαδικού αναφέρθηκε στις εργασίες που γίνονται αυτή την περίοδο στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης ξεκινώντας από τα αποδυτήρια και τους εσωτερικούς χώρους από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή και τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Θόδωρο Καραλή.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Χάρης Μιαούλης που αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες των εισιτηρίων διαρκείας και τόνισε πώς θα ισχύσει από φέτος το ηλεκτρονικό εισιτήριο που θα είναι αυστηρά προσωπικό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν καθημερινά (από Δευτέρα έως Παρασκευή) στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Οι περσινοί κάτοχοι καρτών διαρκείας έχουν τη δυνατότητα από αύριο 24 Ιουλίου και μέχρι 31 Ιουλίου να επιλέξουν νέα θέση με προτεραιότητα, ενώ από τις 3 Αυγούστου θα ξεκινήσουν οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση νέων εισιτηρίων διαρκείας.

Τα παιχνίδια του Αρκαδικού στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Με αντιπάλους τις ομάδες που θα παίζουν στην Ευρώπη η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 25 ευρώ, ενώ στα υπόλοιπα θα είναι 15 ευρώ. Αυτό μπορεί άνετα να μεταφραστεί πώς συμφέρει οικονομικά η απόκτηση ενός εισιτηρίου διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 για τα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Τέλος, μίλησε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καστρίτης που μίλησε για τα αγωνιστικά κομμάτια αποκαλύπτοντας πώς από το περσινό ρόστερ θα παραμείνουν οι Κοψαύτης, Καλλινικίδης, Καραμαλέγκος, Κωνσταντίνου, Εζόμο και πώς η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου, στην προσπάθεια να δημιουργηθεί και φέτος ένα σύνολο με μαχητικότητα που θα χαίρεται κάθε φίλαθλος, ενώ κλείνοντας κάλεσε από την πλευρά του τον κόσμο να συμπαρασταθεί και φέτος στην προσπάθεια που κάνει ο Αρκαδικός.

Αναλυτικά για τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν τα παρακάτω:
ΤΙΜΕΣ
Κατηγορία Διαρκείας

VIP CARD

Τιμή 350,00

Αφορά τις θέσεις στο κέντρο του γηπέδου .
Προνόμια
(*) Υπηρεσίες VIP
(*) Συμμετοχή σε επίσημες εκδηλώσεις της ομάδας αλλά και σε εκδηλώσεις χορηγών και συνεργατών
(*) Αποκλειστικές παροχές και προνόμια από συνεργαζόμενες εταιρείες με την ΚΑΕ που θα ανακοινωθούν με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

ORANGE CARD

Τιμή 180,00

Αφορά τις θέσεις δίπλα από τα VIP και τις θέσεις πάνω από τους παγκους των ομάδων .
Προνόμια
(*) Συμμετοχή σε επίσημες εκδηλώσεις της ομάδας αλλά και σε εκδηλώσεις χορηγών και συνεργατών
(*) Αποκλειστικές παροχές και προνόμια από συνεργαζόμενες εταιρείες με την ΚΑΕ που θα ανακοινωθούν με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

BLUE 

Τιμή 140,00

Προνόμια
(*) Αποκλειστικές παροχές και προνόμια από συνεργαζόμενες εταιρείες με την ΚΑΕ που θα ανακοινωθούν με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

ACADEMY CARD 

Τιμή 20,00

Όροι Ανανέωσης

1. Οι περσινοί κάτοχοι καρτών διαρκείας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν νέα θέση με προτεραιότητα . Η δυνατότητα επιλογής ξεκινάει 24/7/2015 και λήγει στις 31/7/2015.

2. Η προεγγραφή για τις νέες κάρτες διαρκείας προϋποθέτει φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου.

3. Οι περσινοί κάτοχοι καρτών διαρκείας θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία (ταυτότητα , ΑΦΜ , εισιτήριο διαρκείας προηγούμενης σεζόν) .
ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Νέες Εγγραφές

Από 3/8/2015 όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν την προεγγραφή τους διαλέγοντας την θέση τους το γήπεδο και φέρνοντας μαζί τους τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία ( Ταυτότητα, ΑΦΜ ) .
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Άλλες Πληροφορίες

1. Στις οικογένειες, πέραν του πρώτου , θα υπάρχει έκπτωση 50% στα επόμενα μέλη με την προσκόμιση πρόσφατου πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης για αγορά σε όλες τις θέσεις (εξαιρουμένων των VIP ).

2. Οι κάρτες διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και δε μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο μία . Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου και άμεση αφαίρεση της κάρτας .

3. Σε όποια παιχνίδια τεθούν περιορισμοί για την παρακολούθηση τους, είτε κατόπιν απόφασης της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε της Διοίκησης, οι κάρτες διαρκείας θα ισχύουν κανονικά.

4. Τα παιδιά μέχρι 6 ετών δικαιούνται να εισέρχονται δωρεάν στο χώρο του γηπέδου, υπό την προϋπόθεση να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους και να μην καταλαμβάνουν επιπλέον θέση.

5. Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας οφείλουν να φέρουν μαζί τους την πλαστικοποιημένη κάρτα καθώς και στοιχεία ταυτοποίησης. Σε διαφορετική περίπτωση η ΚΑΕ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο σε οποιονδήποτε παρευρισκόμενο, ανεξαρτήτως αν είναι κάτοχος διαρκείας.

6. Για τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών μπάσκετ θα ισχύει έκπτωση 10% σε όλες τις θύρες του γηπέδου (εξαιρουμένων των VIP ).

7. Οι κάρτες διαρκείας ACADEMY απευθύνονται σε αθλητές που ήταν εγγεγραμμένοι στον σύλλογο το προηγούμενο έτος 2014-15.

8. Οι κάρτες διαρκείας θα θα ισχύσουν σε ολα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομαδας μας σε όλες τις διοργανώσεις.

9. Για περαιτέρω πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλ: 6983338295 ή στείλτε e-mail στο info@arcadikosbc.gr.

Τρόπος διάθεσης των καρτών διαρκείας

Οι προεγγραφές των καρτών διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο στα γραφεία του συλλόγου στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης από 24/7/2015 , καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 19.00 έως τις 21.00 (Υπεύθυνος Χάρης Μιαούλης).
Τρόποι πληρωμής

Μετρητά με προκαταβολή το 50% του ποσού με την προεγγραφή και εξόφληση με την παραλαβή της κάρτας .

Related posts